Cégünk 1990-ben alakult magánvállalkozás. Megalakulásunk óta célunk, hogy bútorépítéssel foglalkozó magánszemélyeket, szakirányú vállalkozásokat, cégeket alap- és segédanyaggal, kellékekkel lássunk el.

Jelszavunk: "Mindent egy helyen, ami a bútorgyártáshoz kell".

Mottónknak megfelelően szinte minden hazai gyártó illetve nagykereskedő jó minőségű termékét forgalmazzuk, ezzel biztosítva vállalkozásunk folyamatos gazdasági erősödését, így 1999-re forgalmunk megkívánta, hogy vállalkozási formánkat Kft-re változtassuk.

Ma már 22 fős létszámmal, több mint 10.000 m2-en, kiváló parkolási lehetőséggel, bőséges áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat. Az ipar technológia fejlődését követve, folyamatosan megújuló termék kínálattal, és szolgáltatásokkal kívánunk megfelelni a vásárlók változó, a minőség iránt egyre érzékenyebb elvárásainak.

500 m2-es bemutatótermünkben, összeszerelt kész bútorok, látványos makettek bemutatásával próbálunk segíteni a lakosság egyedi elképzeléseinek, ötleteinek kidolgozásában, hogy a bemutatott alapanyagok, alkatrészek, technikai megoldások felhasználásával elkészüljön az otthonba illő bútor. A bemutatott termékek a szakembereknek is biztosítják az új lehetőségek megismerését.

Lap és lemeztermékek tárolására 3000 m2 raktárkapacitás áll rendelkezésünkre, 400 m2-en pedig félkész termékek előállítása (furnérozás, lapszabászat, él lezárás) folyik.

Évente több alkalommal szakmai napok keretében, érdeklődő ügyfeleinknek, vásárlóinknak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk és beszámolunk jövőbeni terveinkről.

Internetes megjelenésünkkel, honlapunkkal cégünk fejlődését, arculatának kialakítását, és kommunikatívabb megjelenését szeretnénk bemutatni. Meglévő és leendő partnereink, ügyfélkörünk részére lehetőséget biztosítunk arra, hogy az internet adta lehetőséget kihasználva kényelmesen, akár otthonról, a mai követelményeknek megfelelő módon naprakész információkhoz jussanak, termékeinkről, szolgáltatásainkról és újdonságainkról.

Reméljük, hogy honlapunk böngészése élményekkel telik, elegendő információt ad érdeklődésének felkeltéséhez és a közeljövőben személyesen is „belép” hozzánk.

 

Bástya Bútorlapcentrum Sopron Kft.