Élzárás

 

Szépen kivitelezett bútor kizárólag esztétikus, jó minőségű élzárással képzelhető el. Az élzárás minőségét a korszerű gépekkel végzett PU (poliuretán) ragasztási technológia garántája. Az előzetes élmarás és ragasztóanyag tulajdonságai szinte észrevehetetlen ragasztási hézagot, víz és időt álló, magasabb hőt tűrő tartós kötést biztosítanak.

A tartósság, vízállóság mellett biztosítjuk, hogy az általunk zárt munkadarabok élei tiszták és esztétikusak.

A kényes fehér anyagok esetében fehér színű ragasztóanyagot használunk, így teljesen összeolvad az élzáróanyag és laminált lap. Igény szerint különböző 0,4 – 2mm vastagságú (szín-azonos) élzáró anyag felragasztását kérheti a vevő.

Gépeink korszerű német Brandt és Homag élzáró berendezések, melyek megfelelnek a legigényesebb elvárásoknak is. Az élzárás méret korlátai: minimális szélesség: 70mm, minimális hossz:150 mm, maximális hosszúság 4200mm, maximális anyagvastagság:60mm

Bizonyos méretkorlátokkal lehetőség van íves alakzatok élzárásár is, amit ömledék ragasztóval (EVA) végzünk.

 

Modern német Holzma gyártmányú táblafelosztó gépeinkkel a CNC technológia által biztosított méretpontossággal dolgozzuk fel megrendeléseiket. Az automatikus táblafelosztás mellett igény esetén egyedi szögvágásokat is végzünk vízszintes lapszabász-gépeinkkel. A munkalapok méretre vágásához, illetve mosogatóhelyek kivágásához függőleges szabászgépet használunk.


A vevők, illetve a kivitelezők érdeke szerint különböző szabászati megoldásokat biztosítunk a következők szerint:

 

•    A megrendelés alapján egyedi szabástervet készítünk, ami meghatározza a szükséges tábla mennyiséget. A vevő ilyenkor a tábla szabászatra vonatkozó árat fizeti, független az alkatrészek számától, ami kedvezőbb az egyedi méretre vágás díjszabásánál. A szabászat során keletkezett maradék a vevőt illeti.

•    Bizonyos anyagok esetében lehetőség van a négyzetméterben megvásárolni a kívánt mennyiséget. Ezt a megoldás kisebb, néhány darabos rendeléseknél javasoljuk.


•    Szállítási célból való darabolás az egy-egy vágási díj megfizetésével.


A szabászati megrendelő és a kitöltési útmutató honlapunkról letölthető. A táblázatot kitöltve e-mailben fogadjuk a megrendelést, amit automatikusan feldolgozunk, majd az előleg megfizetését követően gyártásba veszünk.